dinsdag 23 oktober 2012

It's Cuttlebug Tuesday

Hi everyone!

Hope you all had a nice weekend!! We have had some great sunny weather overhere which was wonderful!

For this weeks challenge at The Cuttlebug Spot we have a spooky one......can you guess??

Yes! It's Halloweentime and the challenge is
Halloweentime use the colors Black, Purple and Orange!

We don't celebrate Halloween in the Netherlands, but I do love the things that has to do with it, although I am very scared in the dark, I love the craftstuff and the pumpkins!

And so I deceided to make a cute Halloween card, I die cut a black card with the Spellbinders Nestabilities "Blossom Three" with the good old Cuttlebuggie and this shape kinda made me think of a web....so I cuttlebugged a spiderweb on some Purple CS which is the base of the card. I then used the Owlpunch by Stampin'Up which is my fav! And I gave him a Witch hat with the Spellbinders Shapeabilities "Witches'Brew". Isn't he adorable??

The finishing touch is the cute sticker out of cardboard!!!

I think it is soooooooooooooooo cute!!!

So please join us in this fun and don't forgot to check out my fabulous co-DT ladies!!!Ik hoop dat jullie allemaal een heel leuk weekend hebben gehad, het was hier echt perfect weer, heerlijk het zonnetje er nog bij.

Deze week hebben we een hele toepasselijke challenge, want wat is het volgende week??
Juist Halloween en hoewel we het hier niet vieren, we vieren immers Sint Maarten, vind ik het thema te leuk om niets mee te doen.
Dus hup mijn uiltje weer uit de kast, van Stampin'Up en met een paar prachtige Spellbinders Shapeabilties heb ik de de vorm van de kaart gemaakt. De bloemvorm deed me aan een spinnenweb denken en daarom heb ik die vorm gekozen. Ik heb een spinnenweb geembossed en het uiltje hierop geplakt. Ik heb hem nog een heksenhoed gegeven als finishing touch met een bijpassende sticker! Vind het zoooooooo goed gelukt!!!

1 opmerking:

  1. Erg leuke halloween kaart. Super, dat uiltje!!!!!
    Ik las je reactie op mijn blog en inzending voor de CB challenge, het is inderdaad de inkt, erg slecht te zien op kraft en de glitter in de ogen van het doodskopje maar dat komt op de foto ook heel anders over. Het oranje van de stickles op het spinnenweb komt ook als goud over vind ik, jammer dat je het niet in het echie kunt zien. Dank je wel voor je leuke reactie.
    groetjes,
    Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen