dinsdag 30 oktober 2012

It's Cuttlebug Tuesday

Hi! Hasn't this week flown by?? Amazing!!

Nearly Halloween for the U.S.A. and this weeks project at The Cuttlebug Spot is all about my favorite!!!
"Make a project with an Owl" YIPPEE

I had an idea instantly! I saw a tutorial a long time ago how somebody made an owl out of a circle! So I cuttlebugged two circles and punched out a piece on the top which formed the Owl's points and I made the eyes with furniture protect circles and the belly is another little circle I cuttlebugged out of a Starbuck holder.

I then punched out a zillion (hihi) leaves to create a stash where they sat in!
I cut out some clouds and tadaaaa I love it!!


Don't forget to check out the other amazing DT members!

Wat gaat een week toch snel he? Zitten we lekker alweer op de dinsdag en dat betekent The Cuttlebug Spot! En deze week is het met mijn favorietjes, namelijk maak iets met een uil!
En ik wist meteen wat ik wilde maken, een tijdje geleden had ik iemand een uil zien maken van een cirkel. Dus met cirkels die ik met de Cuttlebug heb uitgesneden heb ik aan de bovenkant met een pons een stukje eruit geponst wat de vorm van het uiltje meteen maakt. De ogen heb ik met meubelviltjes gemaakt en het buikje van een houder van de Starbucks.

Daarna heb ik ziljoenen blaadjes geponst en die heb ik rondom ze geplakt zodat het lijkt alsof ze in een berg met blaadjes zitten te spelen! De wolkjes heb ik uit DSP geknipt!

Ik vind hem gewéldig gelukt!!!

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart Jannie.


    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love your owls Jannie. They look so happy together and would make a lovely anniversary card.

    BeantwoordenVerwijderen